خلاصه و نقد کتاب مهارت های معلمی خلاصه و نقد کتاب مهارت های معلمی .

خلاصه و نقد کتاب مهارت های معلمی

دانلود پروژه مواد غذایی مؤثر بر حافظه


دانلود پروژه مواد غذایی مؤثر بر حافظه

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 2   مواد غذایی مؤثر بر حافظه گیاهان و میوه ها (قسمت اول) 1. آلو (Plum) :  انواع آن به فارسی «گوجه برغانی»، «آلو سیاه»، «قطره طلا»، «آلو بخارا» و در کتب سنتی نامهای عربی آن، از جمله : «اجاص» و «برقون» آمده است. آلو از نظر طبیعت، سرد و برگ آن سرد و خشک است. 1  آلوی تازه، میوه خوبی برای بدن می باشد. آلو حافظ مغز و آرام بخش مراکز اعضا بوده و برای رفع سوء هاضمه مفید است.2  2. آمُله (Emblic myrobalan) :  آمُله در کتب سنتی با نامهای: «آملِج»، «اَملَج» آمده که به هندی «آملا» یا «اونلا» می گویند. نام درخت هندی است که طعم آن مانند آلو گوجه ترش و به بزرگی گردو است.  آمله برای ازدیاد حافظه، حدت ذهن و تفریح قلب مفید است. اشخاص سردمزاج برای تعدیل سردی آن بهتر است با عسل یا دارچین یا مصطکی بخورند، ولی برای اشخاص گرم مزاج ضرورتی ندارد.  از نظر ابوعلی سینا، آ ...

The post دانلود پروژه مواد غذایی مؤثر بر حافظه appeared first on میرزا فایل.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ فروردین ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۴۷:۰۲ توسط:میرزا موضوع: نظرات (0)